Kundegruppe

Vores primære kunde- og målgruppe er medarbejdere/ansatte i offentlige institutioner. Både enkelt personer, stuegrupper, team eller hele institutioner/organisationer etc.

Det er inde for både de 3-6 årige i daginstitutioner, hvor det typisk er den pædagogiske tilgang til digitale medier og medarbejdernes individuelle kompetencer og generel info om muligheder i den aktuelle dagligdag i institutionen. De digitale medier skal understøtte de pædagogiske læreplaner.

Området 5-12 årige (SFO/indskolings alderen) hvor fokus er på den pædagogiske tilgang, lidt mere over i decideret internetsikkerhed/etikette. Tekniske muligheder og pædagogisk brug af digitale medier set ud fra et læringsperspektiv. De digitale medier skal understøtte den digitale strategi, mål- og indholdsbeskrivelser samt lokale og fælles mål.

Området TEENager er fokus på digital dannelse og “Fri for digitalt mobberi”. Ligeledes er det undervisning i Office 365 som platform i skolen.

Seniorområdet – typisk de 60+, hvor fokus er på hvilke muligheder en PC, tablet eller smartphone kan give. Hvordan kan man benytte de sociale medier i sin kommunikation eks. Facebook.
Samt generel undervisning i brug af digitale medier som aktiv del af dagligdagen.