Design- og Innovationskonsulent

Design og innovation er de to byggesten, der danner fundamentet for entreprenørskab.
Vores design- og innovationskonsulent arbejder ud fra principperne, bag begrebet entreprenørskab:

Entreprenørskab er, når der bliver handlet på muligheder og gode idéer, og disse bliver omsat til en værdi for andre. Den værdi, der skabes, kan være af økonomisk, kulturel eller social art.

Vores design- og innovationskonsulent har en diplomuddannelse indeholdende innovation og brugerinddragelse, samt mange års erfaring fra selvstændig designvirksomhed inden for grafisk design og illustration.

Inden for vejledning og guidning i design og innovation er vores mål at hjælpe jer til smarte løsninger og effektiv udnyttelse af jeres ressourcer. Vi arbejder ud fra en “klassisk” bokstænkning, i vores tilgang til opgaven. Typisk sigen man, man skal tænke “ud af boksen”, når man tænker design. Denne tese er vi direkte imod i vores arbejde. Vi hjælper jer derimod til at tænke ind i boksen, og er I modige også på kant af boksen.
Det er gennem design og innovation (nytænkning) af de ting, I allerede har i jeres boks, vi hjælper jer til nye effektfulde løsninger.

En design- og innovativ tilgang til opgaveløsningen kræver mod – ikke kun i ledelsen, men i hele institutionen eller organisationen. Vi hjælper jer godt på vej og giver gode råd og vejledninger i, hvordan design og innovation kan/skal gribes an i netop jeres institution eller organisation.

Venlig hilsen
Diginst.dk