Kursus

Vi tilbyder forskellige former for kurser, alle med fokus på digital læring, for både daginstitutioner og indskolinger (SFO) og skoler generelt (lærere og pædagoger).

Den digitale treenighed – et nødvendigt fokus

Specielt til skoler i forhold til brugen af Aula, læringsplatformen MeeBook, Office 365 og Skoletube udbyder vi en bred vifte af moduler, der kan kombineres og sammensættes specielt og målrettet brugerne.
Kurset er designet til at møde medarbejderne, hvor de er rent digitalt – og så løfte dem ind i den digitale verden. Typisk er 1 kursus nok for den dygtige del af medarbejdergruppen – 2-3 kurser kan oftest løfte selv den mest analoge medarbejder og skubbe dem i gang i rigtig retning.
Markedets garanteret laveste pris.

MeeBook, Office 365 og Skoletube
Kursusmodul á to timer – deltagerantal: op til 30 deltagere
3000,- plus moms. (kørsel er ikke inkluderet)

Kan du give dine medarbejdere dette diplom?

Derudover udbyder vi kurser i generel teknologiforståelse:
Her vil du i menuerne kunne læse om alle de områder, hvor vi opererer til dagligt – både teoretisk men også hands-on praktisk.

Som institution kan det være en udfordring, hele tiden eller i det hele taget, at skulle være med på noderne i forhold til den kontinuerligt udviklende digitale omverden.
Derfor har vi sammensat 4 kursusmoduler, hver med sit individuelle nedslag inden for digital læring – og alle med fokus på effekten af kurset skal komme børnene i institutionen til gode.
Kurserne afholdes af vores digitale læringskonsulent, der har mere end 10 års erfaring med arbejdet med digitale medier og børn – både på instituions- og forvaltningsniveau.

Alle modulerne har som udgangspunkt en varighed på 3 timer  og koster 3500,- kr (prisen er ex. moms og kørsel efter gældende regler) og er en god blanding af teori, praksis, hands-on, oplæg, pædagogisk input og debat.
(Alle priserne er ved hold på max 15 personer og ex. transport. Ved flere deltagere end de 15 så kontakt os for et tilbud),

MODUL 1
“Teknologiforståelse – kom godt i gang med digitale medier
Kurset tager udgangspunkt i det pædagogiske personale og erfaringen med, det pædagogiske personale skal være fortrolige med teknikken, funktioner og muligheder med de digitale medier som eks. iPads, før de kan begå sig ud i at benytte de digitale medier i pædagogiske aktiviteter. “Hvorfor skal vi bruge de digitale medier?” og “Hvad skal vi holde fokus på?”
Brug modulet som optakt til eller i arbejdet med institutionens digitale strategi – så alle får ejerskab.

MODUL2
“Den digitale pædagogiske aktivitet – APPs til læring, leg og fælleskab”
Kurset har til opgave at klæde det pædagogiske personale på til at kunne udvælge og afprøve APPs og digitale medier til pædagogiske aktiviteter i institutionen.
Hvordan fanger man engagementet hos børnene via brugen af digitale medier – eks. oplæg omkring spilbaseret læring.

MODUL3
“Dokumentation og deling”
Dokumentation er vigtigt i den pædagogiske verden – hvordan dokumenterer man på digital vis. Fildeling via digitale medier.
Fra digitale filer til papir og omvendt, hvad er vigtigst og ikke mindst, hvad giver bedst mening i den pågældende situation.
Kurset tager udgangspunkt i institutionens dagligdag og situation.

MODUL4 (varighed på ca 1-1½time)
Oplæg og foredrag (workshop) omkring digitalisering, teknologiforståelse, spilbaseret læring og gode APP’s til leg, læring og fællesskab.
Oplægget tager udgangspunkt i den virkelighed og de ønsker, der passer til netop jeres institutions behov.
Oplægget kan være målrettet forældrene, bestyrelsen eller personalet – kontakt os for en tilpasning af produkt til netop jeres behov.

Modulerne kan købes enkeltvis eller kombineres efter jeres ønske.
Ofte er ønsket den MULTIMODALE løsning, dvs. en kombination af indhold fra alle moduler – det skal give mening for jer og jeres situation.
Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad det præcis er, I står og mangler.